LÄRARUTVECKLING.
Fortbildning för lärare och pedagoger
FÖRSKOLAN

Fortbildning för förskollärare och barnskötare

Lärarfortbildningar för förskollärare och barnskötare, i form av upplevelserika endagskurser i Stockholm. Även du som är förskolechef är välkommen på kompetensutveckling.

De fysiska kurserna sker på Best Western Royal Star vid Stockholmsmässan i Älvsjö. Gratis parkering finns. Lunch och fika ingår. Antalet platser på varje lärarfortbildning är begränsade till 24 st i extra rymliga lokaler (p.g.a. corona). Priset är 1 995 kr.
TIDIGARE KURSER
1 OKT
2021
9:00-15:00
FYSISK

TEKNIK I FÖRSKOLAN

Teknik är ett ämne som ibland hamnar i skymundan, både i förskolan och skolan. Det kan kännas långt ifrån vardagen och svårgreppbart - när det egentligen är helt tvärtom. Att undervisa teknik i förskolan kräver inga specialistkunskaper eller dyrt material. På den här fortbildningen möter du läraren och teknikdidaktikern Johnny Häger.

Scandic Talk, Älvsjö
Johnny Häger
1 995 kr exkl. moms
LÄS MER
15 OKT
2021
9:00-15:00
FYSISK

SKAPANDE I FÖRSKOLAN

Skapande aktiviteter i förskolan behöver inte vara krångliga och dyra. Genom att arbeta med återbrukade material och naturmaterial går det att skapa aktiviter och pyssel som istället är genomförbara och hållbara. På den här fortbildningen möter du Emilia Granelli från Pysselmorgon, och hennes förråd av aktiviteter.

Scandic Talk, Älvsjö
Emilia Granelli (från Pysselmorgon)
1 995 kr exkl. moms
LÄS MER
10 DEC
2021
9:00-15:00
FYSISK

NATURVETENSKAP I FÖRSKOLAN

Undervisningen i biologi, kemi och fysik upplevs ibland som främmande och tråkig. Inte bara bland barn och elever, utan även bland lärare i förskolan. Ett sätt att råda bot på detta är att använda vardagliga föremål för att skapa spektakulära experiment. Detta kompletterat med övriga undervisningsmetoder och ett helhetstänk kring naturvetenskap. På denna fortbildning möter du läraren Ludvig Wellander.

Scandic Talk, Älvsjö
Ludvig Wellander (från Experimentarkivet)
1 995 kr exkl. moms
LÄS MER
Lärarutveckling AB
Fortbildning för lärare och pedagoger
kontakt@lararutveckling.se
070-490 71 93